018 770 8996

Short Bra Premium Beautiful

Hi My Lovely Readers!

Kali ni Marni nak share pasal Short Bra Premium Beautiful. Uols tahu tak yang Premium Beautiful ni ada Short Bra jugak tau.

Image result for ciri-ciri short bra pb

Harga Short Bra Premium Beautiful ni memang sangat BERPATUTAN setanding dengan kualiti and keberkesanannya dalam membentuk payudara yang lebih “mantap” dan “kemas”! 🙂

Marni pun ada satu.. Best sangat pakai dan rasa lain tau kalau dibandingkan bra biasa yang berada di pasaran. Bila pakai Short Bra Premium Beautiful ni, memang rasa “confident” je dengan penampilan diri sendiri walaupun pakai simple blouse jer!

Selalunya Marni akan pakai Short Bra Premium Beautiful  bila Long Bra Premium Beautiful dibasuh and tak sempat kering or waktu I’m having my leisure time..

Untuk pengetahuan uols, Short Bra Premium Beautiful ni boleh dipakai dengan Long Girdle Premium Beautiful and Waist Nipper Premium Beautiful jugak tau! So, macam dapat dua (2) set Premium Beautiful lah kiranya!

Selain itu, Short Bra Premium Beautiful ni sangat sesuai di pakai oleh ibu mengandung atau as our daily lingerie bagi mengelakkan payudara menjadi “kendur” aka “saggy”.

Image result for ciri-ciri short bra pb

Ciri-Ciri Istimewa Short Bra Premium Beautiful :

– Mempunyai 3 keping jahitan cawan coli berstereoskopik yang dapat menampung payudara agar ia tidak jatuh dan menumpukannya kepada  kedudukan yang betul.

– Diperbuat daripada fabrik Akwatek dan Akwadyne yang sebati dengan air dan disulami dengan cahaya infra merah jarak jauh (Far Infrared Ray) yang direka khas berdasarkan kajian dari bidang ergonomi. Ia dapat melindungi badan dari sinaran UV dengan berkesan serta menggalakkan peredaran darah dan kadar metabolisme, di samping meningkatkan keanjalan payudara dan menggalakkan pertumbuhan payudara.

– Mempunyai rawan keluli yang berfungsi untuk menganjal dan mengukuhkan kedudukan payudara.

– Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian depan dapat meningkatkan garis payudara dan menyokong bahagian dada.

– Reka bentuk yang berkuasa mampatan dan tegangan di bahagian belakang pula dapat mengurangkan lemak di bahagian belakang badan.

– Bentuk “U” yang direka khas pada bahagian belakang badan dapat menonjolkan kontur badan yang menarik.

– Mempunyai kuasa penyerapan yang baik, telap udara dan sesuai untuk pemakaian seharian.

– Mempunyai kuasa regangan dalam semua hala yang dapat diregang kepada 360 darjah mengikut pergerakan badan tanpa mengubah reka bentuk asalnya.

– Pad dada yang direka khas untuk membentuk payudara yang lebih mempesona.

– Hiasan corak bunga-bungaan menonjolkan keunggulan produk.

Cara Pemakaian Short Bra Premium Beautiful yang Tepat :

1. Tetapkan puting pada bahagian tengah cawan coli.

2. Bongkokkan badan sebanyak 45 darjah dan pasangkan cangkuk.

3. Tumpukan lemak di sekitar buah dada ke dalam cawan coli.

4. Selaraskan tali coli. (pastikan satu jari boleh melepasi bawah tali coli)

5. Pemeriksaan sendiri.

Cara Ukur Short Bra Premium Beautiful :

i. UKur di bahagian puncak dada (dalam cm)

ii. UKur di bahagian bawah dada (dalam cm)

Fomulanya : (Sukatan i) – ( Sukatan ii ) =

Contoh :

Bahagian atas puncak dada : 85cm

Bahagian bawah dada : 75 cm

 85-75 = 10cm

Untuk mengetahui saiz sebenar, Lihat jadual di bawah.

1.Refer Column Ukur lilit ( bawah Payudara) = 10cm

2. Lihat Column Cup Long Bra = Cup C

4. 75cm terletak antara ukuran 73cm -77cm.

5. Lihat column Long Bra (saiz PB)

So, size short bra Premium Beautiful anda adalah  :

75 C

Image result for cara ukur bra premium beautiful

Note :

Jangan terkejut formulanya sama dengan Long Bra. Memang macam itu gayanya. Beza cuma Long Bra lebih panjang menutup perut uols.Dan cara pengiraannya lebih rumit.. 🙂

So, Kalau tak confident nak sukat sendiri, boleh jer kalau nak Marni yang ambik measurement dekat badan uols. Tapi within Kuala Lumpur je lah yer 🙂 Yang jauh di mata dekat dihati tu, boleh cuba guna formula yang Marni dah share nih

 

Fakta Istimewa Mengenai Short Bra Premium Beautiful:

  1. Short Bra Premium Beautiful ini tidak mempunyai span tetapi boleh ‘push-up’  payudara anda dan hasilnya payudara anda akan kelihatan “KEMAS”. Sesuai untuk mereka yang nak pakai kebaya nyonya tu 🙂

  2. Short Bra Premium Beautiful mempunyai tali yang lebar dan kuasa “grip” yang kemas. So, ianya tak mudah longgar dan sangat SELESA.

  3. Renda pada Short Bra adalah untuk pengaliran udara yang baik pada kawasan payudara. Dan yang paling best adalah corak renda tu takkan “timbul”  kalau you all pakai baju dari material licin seperti chiffon dan sebagainya.

 ————————————————-

Untuk pengetahuan uols, fungsi Short Bra Premium Beautiful ni adalah sama dengan fungsi Long Bra Premium Beautiful. Yang beza cuma satu pendek and satu lagi panjang 🙂 Dari segi harga of course la ada perbezaan jugak uols! 🙂

So, tunggu ape lagi? Jom lah kita sama-sama menjaga “asset” paling berharga yang kita ada.. Payudara kita ada sekali sahaja seumur hidup kita ni..kalau kita sendiri tak jaga, siapa lagi yang nak jaga kan?

 

Harga :

 

Saiz Kecil – RM 517 

Size Besar – RM 568

Don’t worry sebab harga boleh runding. Marni surely akan bagi SPECIAL PRICE to all my clients 🙂 So, hurry up! Contact me NOW! 🙂

Contact me:

018 770 8996

Related Posts

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.