018 770 8996

PROMOSI HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) Year End Sale X November Rain 2019

YES!

‘ YEAR END SALE ‘

X

‘ NOVEMBER RAIN ‘

WOW tak tengok intro promo kali ni? Hehe… Marni lagi lah sangat teruja nak share kat korang latest info pasal PROMOSI HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) Year End Sale X November Rain 2019. Jom explore apa promosi ni.

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017

BERITA BAIK buat anda yang sedang tercari-cari dan tertunggu-tunggu Promosi Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate (BVSM) 2019 untuk dihadiahkan buat yang tersayang. Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia di sini sekarang!

 

🔻

 

🔻

 

Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019 yang murah dan menjimatkan poket anda telah kembali atas permintaan ramai! 
Harga Normal 1 unit BVSM = RM1403.70
Harga Normal 2 unit BVSM = RM2807.40

Tetapi jika anda grab Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019, anda hanya bayar RM 1973.70 sahaja untuk 2 unit BVSM. Anda jimat 833.70.

Seolah-olah anda membeli dengan harga Rm986.85/unit

@

1 unit BVSM anda telah jimat sebanyak RM 416.85!

 MURAH KAN?

Tapi ini hanya promosi waktu terhad khas untuk bulan NOVEMBER 2019 SAHAJA! So CEPAT! bertindak segera.

Untuk pembelian pakej promosi (kombo 1+1) Bio Velocity Sleep Mate, anda boleh terus whatsapp Marni di nombor 018 770 8996 atau nak lebih mudah, klik link di bawah ni ya!

Beli BVSM Murah Sekarang!


Untung sangat jika anda grab PROMOSI HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) Year End Sale X November Rain 2019 ni. Boleh belikan untuk Mak Ayah, mertua atau adik-beradik, saudara-mara, dan kawan-kawan atau sesiapa saja yang ingin berikhtiar dengan Selimut Bio Velocity Sleep Mate ni. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya perlu ada 1 BVSM bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?
1. Mengurangkan kesan RADIASI

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_kurang radiasi pada kanak-kanak

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 5-6 bulan pun dah pandai tengok Tabs or i-pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan minda anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah

Kaedah Rawatan paling menyenangkan sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ rawatan alternatif paling mudah

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian.  Terkadang, tekanan yang datang tu langsung tak disedari sehingga keadaan dah kritikal menyebabkan masalah sukar tidur, migrain dan hilang selera makan yang teruk. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Marni macam mana cara nak basuh Bio- Velocity Sleep mate ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu dicas. Sekiranya kotor, semburkan dengan  pencuci organik di tempat yang terkena kotoran sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria. Tapi kalau sayang, buatkan la sarung sesiap untuk sleepmate ni. Ataupun kalau bentangkan sebagai pelapik tilam, letakkan cadar diatasnya. Jangan risau, masih berfungsi dengan elok walaupun ada lapik.

5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ memberi kesan tidur yang berkualiti

Tidur yang berkualiti (deep sleep) bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sebentar. Jadi, anda punyai lebih banyak masa untuk beribadah di malam hari.

Walaupun anda hanya tidur sekejap 2-3 jam dengan BVSM, InshaAllah ia membantu anda untuk mendapatkan tidur yang berkualiti. Kesan dari tidur yang berkualiti, anda akan merasakan badan lebih segar selepas bangun.

6. Bio-Velocity Sleep Mate Ikhtiar Termurah

Bio-Velocity Sleep Mate direka khas untuk memenuhi keperluan tidur dan penting bagi memelihara dan memulihkan kesihatan. BVSM yang mengandungi Bio-Activated Energy membantu mengharmonikan dan memaksimumkan tenaga badan di samping mencapai keseimbangan tenaga. Selain itu, BVSM menggalakkan penjanaan sel dan tisu baru yang dapat membekalkan tenaga tambahan kepada badan. Hasilnya, Badan akan beransur segar dan pulih.

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ nampak biasa tapi hasilnya luar biasa

Semua dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR di atas tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate. Walaupun hanya tidur sekejap 2-3 jam dengan BVSM, InshaAllah ia membantu anda untuk mendapatkan tidur yang berkualiti. Jom beli 1 untuk mak ayah & 1 lagi untuk mertua anda untuk tidur mereka yang lebih berkualiti setiap malam.

Mungkin anda masih kabur tentang apa itu tenaga semula jadi tersebut. So, di sini Marni sertakan video penerangan lanjut berkenaan tenaga Bio-Velocity yang terdapat dalam pelapik tilam ini.

Dah tengok Video di atas? Faham tak setakat ini? atau masih kabur? Marni ringkaskan sikit untuk rujukan anda.

Apa itu Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)?

Anda sedia maklum yang cahaya matahari pagi amat baik untuk kita kan? Atau kita orang islam panggil cahaya waktu dhuha. Banyak khasiatnya cahaya waktu dhuha ini dan salah satunya membekalkan tenaga untuk kita seharian.

Itulah sebabnya tai chi dan yoga kebiasannya diamalkan waktu pagi. Bertujuan untuk menyerap tenaga cahaya matahari pagi yang baik disekeliling mereka. Oleh itu, anda dicadangkan berjoging dan bersenam di waktu pagi sebelum memulakan rutin lain.

Namun tak ramai yang ada masa untuk mendedahkan diri dengan cahaya waktu pagi yang sangat singkat ini. Ramai orang keluar kerja subuh dan balik lewat malam. So, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) merupakan perantaraan terbaik untuk menggantikan tenaga cahaya waktu dhuha yang mereka terlepas itu.

Dengan hanya tidur di atas pelapik tilam BVSM ini, ia dapat membantu anda recharge semula tenaga yang hilang selepas seharian bekerja. Bila anda bangun pagi keesokan harinya, anda akan merasa segar dan bertenaga seolah-olah anda terdedah kepada sumber tenaga cahaya dhuha tersebut.

Selain itu, manfaat yang akan anda perolehi dari Bio Velocity Sleep Mate adalah:-

1. Menggalakkan pengedaran darah dan memperkuat fungsi jantung.

2. Meningkatkan kadar kandungan oksigen dalam darah, mengaktifkan fungsi-fungsi sel, meningkatkan kadar metabolisme, meningkatkan sistem imunisasi dan meningkatkan keupayaan penyembuhan sel. Apabila kandungan oksigen aktif lebih tinggi, lebih mudah badan untuk melawan penyakit.

3. Meningkatkan aura tubuh manusia dan kecergasan, melegakan kepenatan dan lebih bersemangat.

4. Menstabilkan emosi dan menghilangkan tekanan

5. Mengurangkan kesan negatif radiasi elektromagnetik (terutamanya apabila letak gadjet seperti telefon bimbit & ipad disebelah waktu tidur)

Marni faham zaman sekarang dengan teknologi canggih dan serba moden ini, sangat sukar untuk dapatkan tidur yang nyenyak dan berkualiti sepanjang malam. Mungkin kita yang muda ni, tidak terasa sakit lagi jika tidur tak cukup. Tetapi apabila usia kita dah masuk 40-an, tidur hanya 3-4 jam sahaja tidak mencukupi untuk badan kita.

Sebab itu, Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini paling digemari oleh golongan veteran (orang tua). Sebab, apabila mereka tidur atas pelapik tilam ini, badan mereka yang selalu berasa letih & lenguh-lenguh itu akan beransur hilang bahkan jadi lebih bertenaga. Jadi lebih mudah untuk buat kerja seharian. Pssttt… Jangan tanya kenapa mereka lebih tangkas bekerja berbanding golongan muda ya.

Terdapat 3 faktor yang mempengaruhi kesihatan tubuh badan.  Selama ini kita mungkin tidak sedar yang rutin begini telah mengganggu sistem tubuh badan. Jom kaji so that kita boleh cegah dan kawal lepas ni.

#1 Makanan

♦ Kebanyakan makanan kita tidak lagi berunsurkan semulajadi (organik). Sebagai contoh fast foods. Kebanyakan makanan ini mengandungi bahan kimia, racun perosak, bahan pengawet, pigmen dan toksin kimia lain yang menggugat kesihatan dan meningkatkan risiko penyakit kronik.

 

#2 Gaya Hidup

♦ Gaya hidup yang tidak sihat akan menyebabkan tubuh badan kita lebih berasid, daya tahan imunisasi menurun dan lebih senang terdedah kepada serangan virus dan bakteria.

 

#3 Persekitaran

♦ Pencemaran alam sekitar dan penggunaan alat elektronik secara meluas telah mendedahkan kita kepada ancaman radiasi yang tinggi.

 

Untuk kekal sihat, kita perlu menjaga rutin pemakanan yang seimbang, gaya hidup yang sihat dan cara kerja efektif di dalam persekitaran yang baik.

SANGGUP GADAI HARTA BENDA UNTUK RAWAT PENYAKIT?

Seorang yang KAYA mungkin boleh beli rumah yang besar, kereta mewah dan barang-barang yang mahal tetapi mereka TIDAK BOLEH BELI KESIHATAN.

Antara penyakit yang disebabkan gaya hidup yang tidak sihat ialah kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, angin ahmar, gout, obesiti, sakit sendi dan sebagainya. Jika kita amalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat sudah pasti masalah ini boleh dielakkan.

Tetapi persoalannya, sanggupkah anda mengawal nafsu anda daripada makan makanan yang sedap mata memandang tetapi hakikatnya racun pada tubuh badan kita?

Semakin moden dan maju teknologi, semakin banyak penyakit merbahaya yang muncul. Gaya hidup yang tidak sihat masa kini memang sukar dielakkan kerana dah menjadi sebahagian rutin. Aktiviti harian begini sangat mempengaruhi waktu tidur anda.

Tidur adalah salah satu elemen penting dalam setiap kehidupan manusia. Waktu tidur yang mencukupi akan mempengaruhi mood seseorang tersebut pada keesokan harinya. Waktu tidur juga lah waktu badan kita nak recharge semua tenaga dan waktu itu jugalah kulit muka kita bekerja dalam mencantikkan kulit muka.

So, kalau kita sebagai manusia sentiasa kurang tidur, memang fungsi badan akan terganggu. Sebab itu, bila mood selalu cranky, kerja pun crack. Tak boleh fokus betul-betul dan akhirnya kita akan kelihatan lebih tua dari usia sebenar. Oh NO!

Semua orang dikurniakan 24 jam dalam sehari. 8 jam adalah waktu kerja, 8 jam berikutnya adalah waktu rehat/ santai dan baki 8 jam adalah waktu tidur. Tapi, berapa ramai sangat yang boleh dapat waktu tidur 8 jam sehari tu? Atau adakah orang yang bekerja betul-betul 8 jam sahaja sehari? Sedar atau tidak, kita sebenarnya korbankan waktu rehat/santai & waktu tidur untuk kerja lebih masa.

Jika tidur sekadar tidur, semua orang pun tidur kan. Tapi, apakah pengertian tidur bagi anda jika mengalami situasi seperti di bawah?

Pernah tak anda mengalami masalah sukar hendak lelapkan mata? Dah ubah pelbagai posisi tapi mata masih lagi segar. Tambah pula pasangan sebelah dah lama diulit mimpi beserta pakej berdengkur. Baru je anda lelapkan mata, terjaga pula sebab nak pergi ke tandas. Situasi itu berlarutan beberapa kali malam tu. Bangun pagi pula dalam keadaan mengantuk & tak semangat. Mood tak payah cakap lah kan, jangan salah sikit terus kena amuk.

Adakah ini yang dikatakan tidur dalam erti kata yang sebenar? Siang hari Marni pasti anda akan korbankan waktu rehat untuk tidur sekejap di surau. Betul tak?

Masalah tidur di atas dipanggil Insomnia & Dysania. Insomnia adalah masalah sukar hendak tidur dan Dysania adalah masalah susah hendak bangun pagi. Kebanyakan kes masalah gangguan tidur, kedua-dua masalah ini saling berkaitan.

Jika ada sesiapa dikalangan sahabat atau saudara mara yang mengalami seperti ini, kongsikan post ini pada mereka ya! Semoga kita dapat memberi manfaat pada mereka yang memerlukan.

Ramai orang tak tahu tentang kepentingan tidur yang berkualiti untuk mereka. Katanya asal tidur boleh laaaa.. Tapi sebenarnya Tidur yang nyenyak adalah penunjuk terbaik tahap kualiti kehidupan serta boleh menganggarkan jangka hayat seseorang.

AWAS! Akibat kurang tidur. Anda mungkin akan mengalami:-

1. Gangguan tidur yang serius kesan daripada tekanan darah tinggi, stress dan degupan jantung yang laju, turut memberi kesan negatif kepada kesihatan jantung.

2. ‘MICROSLEEP’ atau dengan bahasa mudahnya tiba-tiba terlelap ketika memandu. Kejadian ini memang tidak disedari oleh pemandu kerana ia berlaku dalam beberapa saat sahaja. Kejadian yang tiba-tiba dan tanpa sedar ini boleh mengundang kemalangan maut. Banyak kemalangan berlaku disebabkan oleh mengantuk. Paling kerap direkodkan adalah kemalangan jalan raya & di tempat kerja bagi yang mengendalikan mesin. Untuk keselamatan, pastikan anda mendapatkan rehat yang secukupnya.

3. Bekerja dalam keadaan tak semangat dan blur menyumbang kepada tenaga kerja yang tidak produktif dan jika dibiarkan berlarutan, mengakibatkan penurunan kualiti kerja.

4. Penurunan tahap imunisasi, Mudah diserang penyakit & Risiko tinggi mengidap barah

5. Tidur sama penting dengan makan. Jika anda tidak mendapatkan tidur yang secukupnya, anda tidak dapat berfikir dengan baik, cepat marah, Sukar mengawal stress, kurang tumpuan dan perubahan mood yang ketara.

6. Kalau nak KURUS, anda kena tidur cukup! Tidur yang tidak mencukupi boleh menjadikan anda GEMUK. Ianya kerana perubahan hormon yang berlaku memberi kesan kepada selera makan, disamping merendahkan kadar metabolisma.


TAHUKAH ANDA?

Hanya kerana masalah kurang tidur boleh menyebabkan masalah kemurungan.


Kepentingan Tidur kepada kesihatan tubuh badan yang berpanjangan
  1. Semua sel badan akan diperbaharui dan diaktifkan ketika anda tidur.
  2. Aktiviti otak seperti mengawal emosi, proses pembuatan keputusan dan interaksi sosial dihentikan untuk berehat.
  3. Menguatkan minda & kesedaran, Tenaga otak dipertingkatkan, melindungi otak dan meningkatkan minda.
  4. Melambatkan proses penuaan & memanjangkan umur.
  5. Menggalakkan pembaharuan sel kulit & meningkatkan kecantikan kulit.
  6. Menggalakkan pertumbuhan bayi dan kanak-kanak.
  7. Mengekalkan sistem imun yang baik. Tidur dan rehat yang secukupnya akan membantu badan untuk melawan penyakit, Menghilangkan kepenatan, mempercepatkan kesembuhan dan menjana kembali tenaga.
  8. Tidur membantu dalam pembelajaran dan ingatan. Otak kita memproses dan menyimpan kesemua informasi baru dan lama ketika tidur. Kajian di Harvard University mendapati pelajar yang tidur selepas belajar menunjukkan pencapaian yang lebih baik dalam peperiksaan.
  9. Untuk kesihatan mental. Meningkatkan daya tumpuan dan keupayaan membuat keputusan yang bijak.

Nampakkan betapa pentingnya tidur ni sebenarnya untuk diri kita. Seperti yang kita selalu dengar, kalau bab-bab nak cantik, mesti selalu kena dapatkan beauty sleep, barulah kulit cantik.

Tular Fenomena ‘Microsleep’

Pernah tak anda alami situasi di mana anda sedang memandu kenderaan dan tiba- tiba terlelap? Hanya seketika. Hanya beberapa saat. Lori yang pada mulanya masih jauh jaraknya tiba- tiba berada di hadapan mata. Allahuakbar!

Sejak akhir-akhir ini tular setiap kali berlakunya kemalangan maut, mesti dikaitkan dengan microsleep. Apa itu Microsleep?

Ia adalah keadaan di mana badan ‘tidur’ buat seketika. Segala input dari deria penglihatan dan pendengaran tidak dapat diproses otak. Tempoh microsleep adalah antara 1 hingga 30 saat. Ia berlaku walaupun mata masih terbuka. Seperti sebuah komputer, otak telah ‘shut down’.

Pada kelajuan 70km/j, microsleep selama 3 saat menyebabkan kenderaan menyusur tanpa kawalan sejauh 200 meter. Dalam jarak 200 meter, nyawa boleh melayang dalam sekelip mata. Bayangkan apa yang akan berlaku apabila kenderaan dipandu pada kelajuan 110km/j?

Ada yang berpendapat jika kenderaan  dipandu laju, akan kurang mengantuk akibat kesan ‘adrenaline’ yang meningkatkan upaya ‘fight or flight’ (Ia situasi dimana badan bersedia untuk menghadapi keadaan yang membahayakan diri: lari atau lawan). Manakala jalan yang bengkang bengkok seperti lebuhraya karak akan menghilangkan rasa mengantuk kerana pemandu lebih fokus dengan cabaran ambil ‘corner baring’.

Dua fakta di atas hanya mengundang bahaya. Kesan ‘fight or flight’ hanya seketika sahaja. Sistem badan akan ‘burn out’ dan akhirnya boleh menyebabkan microsleep yang lebih lama.

Jadi, apa yang harus dilakukan?

♦ BERHENTI

♦ LETAK KERETA DI TEMPAT YANG SELAMAT

♦ TIDUR

Tidak perlu tidur lama. Lima minit cukup. Ulang setiap kali anda mula berasa mengantuk. Berhenti berehat setiap 2 jam untuk pemanduan jarak jauh. Untuk penumpang hadapan pula, jadilah co-driver yang baik.

Namun, persediaan sebelum memulakan perjalanan sangat perlu dititikberatkan. Pastikan anda mendapatkan tidur malam yang mencukupi.  (7-9 jam bagi orang dewasa)

MICROSLEEP VS BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM)

Kejadian MICROSLEEP yang seringkali dikaitkan sebagai punca kemalangan maut sejak akhir-akhir ini. Ia adalah disebabkan badan tidur secara tiba-tiba. Bagaimana boleh terjadinya badan tidur seketika ini? Ini kerana badan tidak mendapatkan  rehat yang cukup. Umum tahu yang badan manusia berehat melalui tidur di waktu malam. Seandainya waktu berehat diganggu, badan akan menjadi letih di waktu siang hari dan ini mengganggu aktiviti.

BVSM adalah alat yang paling mudah dalam membantu anda bagi mendapatkan tidur yang berkualiti. Penyelarasan gaya hidup dan rutin tidur dengan BVSM dapat meningkatkan kualiti tidur anda dan kekal bertenaga dalam tempoh lebih lama di siang hari.

Jadi dapatkah anda kaitkan antara BVSM dengan MICROSLEEP? Penting nya tidur yang berkualiti bagi mengelakkan masalah MICROSLEEP yang mengundang maut. Macam mana nak dapatkan tidur berkualiti? Jom tidur dengan Bio Velocity Sleep Mate.

Oh ya! Ketika pemanduan di siang hari juga anda boleh jadikan BVSM sebagai bantal penyandar bagi memastikan anda kekal bertenaga sepanjang perjalanan. InshaAllah bila sampai anda kurang penat, lenguh-lenguh dan sakit badan.

Bahaya Radiasi Pada Manusia

Bercakap tentang radiasi, sebenarnya ianya memang berada disekeliling kita samada kita sedar atau tidak. Radiasi memang merbahaya untuk kesihatan tubuh badan kita untuk jangka masa yang lama.

So, secara asasnya radiasi ini boleh berpunca daripada alat elektronik @ gadjet yang digunakan berleluasa di sekeliling kita. Belum lagi yang besar macam menara telekomunikasi & makmal nuklear. Kalau dalam rumah, microwave, oven. aircond, Televisyen, mesin basuh dan peti sejuk adalah sebilangan barangan elektrik yang menyumbang kepada pembebasan radiasi. Apabila digunakan dalam jangka masa pendek memaglah tidak membahayakan tapi dalam jangka masa panjang sangatlah merbahaya. Kenapa?

Apabila radiasi memasuki badan kita, normally memang tidak akan keluar dan akan tinggal dalam badan dalam jangka masa yang agak lama lebih kurang setahun. So, bayangkan kalau kita memag terdedah kepada radiasi setiap hari? Bertahun-tahun lah radiasi itu akan tinggal dalam badan kita. Dan adakah anda tahu, radiasi boleh memusnahkan sel otak? Sel otak bukan seperti sel lain dalam badan yang boleh diganti tau.

Pernah dengar kan ada berita tidak lama dahulu, seorang remaja meninggal dunia lepas main game 3 hari berturut-turut. Kalau ikutkan logik, main game je pun boleh bawa maut? Sebenarnya radiasi daripada televisyen & peralatan elektronik telah masuk badan dan memusnahkan sel-sel otak & kemudian menyebabkan kematian.

Macam mana untuk nyahkan radiasi dalam badan? Banyak cara. Bersenam salah satunya. Supaya badan kita berpeluh. Sebab radiasi ni macam toksin juga. Hanya akan keluar melalui proses perkumuhan samada perpeluhan atau buang air besar atau kecil.

1 lagi cara paling mudah adalah dengan minum banyak air kosong. Minum 1-2 gelas setiap 1jam. Ini untuk pastikan radiasi itu keluar melalui pembuangan air kecil. Pastikan juga anda amalkan cara hidup sihat supaya sistem penghadaman anda berfungsi dengan baik.

Tapi memandangan kehidupan kita yang sangat hactic. Iaitu mengadap komputer? laptop sepanjang hari, tidak bersenam dan makan makanan segera, macam manalah radiasi dalam badan kita ini hendak disingkirkan?

Anda tahu atau tidak, radiasi ini boleh menyumbang kepada masalah mental yang melibatkan emosi kita. Apabila sudah terlampau banyak radiasi terkumpul dalam badan kita, aura badan kita akan menjadi tidak stabil, menyebabkan kita tidak gembira, murung, stress, rasa nak marah je dan macam-macam lagi perkara negatif lain. Badan pun mudah sakit sebab badan lebih berasid. Molekul darah menjadi lebih besar & darah jadi berketul-ketul. So, peredaran darah tidak lancar dan terganggu. Risiko sakit jantung adalah sangat tinggi.

Inilah keperluan anda terhadap Bio Velocity Sleep Mate. Bagaimana tenaga Bio Velocity dapat mengelakkan kita daripada terdedah pada radiasi dari sekeliling kita?

Tenaga Bio Velocity yang terdapat dalam pelapik tilam ini akan mengurangkan radiasi yang masuk ke dalam tubuh kita. Bagaimana?

Dengan menghaluskan gelombang-gelombang radiasi. So, apabila gelombang radiasi menjadi halus, radiasi yang masuk akan lebih mudah keluar daripada badan kita. Yang baki tak mahu keluar tu, kita kena minum air kosong banyak supaya boleh disingkirkan melalui pembuangan air kecil.

Tenaga Bio Velocity di dalam Bio velocity Sleep Mate ini juga akan memecahkan molekul darah yang besar dan berketul-ketul punca badan berasid, menjadi lebih halus. Apabila molekul darah sudah halus, perjalanan darah dalam badan kita akan lebih lancar. So, peningkatan oksigen dalam badan kita berlaku sekaligus meningkatkan metabolisme & imunisasi badan.

Sebab itulah orang yang selalu exercise pada awal pagi, di bawah cahaya matahari pagi (dhuha) memang jarang sakit. Sebab tahap imunisasi badan mereka lebih tinggi berbanding dengan orang yang exercise diwaktu lain.

Nak lagi mudah? Tidur je beralaskan selimut Bio Velocity Sleep Mate. Confirm dapat menyingkirkan radiasi ketika kita tidur.

  • Kecantikan –Apabila pengaliran darah lancar, toksin akan disingkirkan dan sekaligus melambatkan proses penuaan. Secara tak langsung, badan sihat, mood menjadi lebih happy dan itulah kunci untuk kelihatan awet muda.

 

  • Kesihatan – Kalau yang ada masalah berkaitan dengan jantung, badan berasid, memang digalakkan tidur atas Bio Velocity Sleep Mate untuk melancarkan pengedaran darah. Sesuai untuk penghidap asma juga.

 

  • Natural exercise – Salah satu alternatif kepada yang tidak boleh bersenam. Tetapi, kalau yang masih larat, make sure anda exercise juga walaupun sekejap. Ini untuk orang-orang tua yang tidak mampu bersenam, supaya bila bangun pagi, akan lebih rasa fresh and bertenaga.

 

  • Fisioterapi / Terapi tidur – Kepada yang memang mengalami masalah sukar hendak tidur atau walaupun dapat tidur, tapi tidak nyenyak, imsomnia, memang disarankan tidur atas Bio Velocity Sleep Mate, sebab walaupun tidur beberapa jam, anda akan dapat tidur yang sangat nyenyak. Apabila bangun, memang badan akan rasa lebih fresh, energetic dan anda akan rasa lebih happy.

 

7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi yang terdapat pada Bio Velocity Sleep Mate. (Dibukti secara saintifik)

1. Anti bakteria

2. Menguatkan sistem imun

3. Menstabilkan emosi

4. Mengurangkan tekanan

5. Menyeimbangkan sifat pH tubuh badan

6. Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi

7. Meningkatkan aura tubuh badan


Himpunan Testimoni Sebenar Bio-Velocity Sleep Mate Secara LIVE

Banyak testimoni berjaya setelah menggunakan Tilam Bio-Velocity Sleep Mate. Mereka beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam BVSM ini. Percaya atau tidak jika Marni katakan bahawa punca utama penyakit kini adalah kerana tidak mendapat tidur yang berkualiti.

Berikut adalah beberapa testimoni sebenar yang dirakamkan secara live ketika Seminar Hari Bio-Velocity 2017 dimana SHOM mengumpulkan beberapa orang pengguna BVSM yang mempunyai penyakit kronik yang perlahan-lahan beransur pulih setelah berikhtiar dengan BVSM.

TAHUKAH ANDA? 
Masalah sukar tidur atau tidur tak lena menyumbang kepada kedatangan penyakit-penyakit kronik yang lain?
Jom tonton testimoni di bawah.

1) Puan Nor Azlin Abdul Rahman

Pengidap Severe sleep apnea akibat masalah sinus kronik

◊ Berdengkur kuat semasa tidur

◊ Akan berhenti nafas secara tiba-tiba ketika tidur

◊ Pernah mengalami kemalangan jalan raya 2x sebab tertidur ketika memandu (microsleep)

◊ Terpaksa menggunakan mesin bantuan pernafasan CPAP setiap kali tidur.

2) Puan Maneh Binti Hashim

Pengidap Sakit Jantung & masalah susah tidur.

◊ Apabila bangun pagi akan merasa sangat letih dan mengantuk.

◊ Sekiranya menjalankan pembedahan jantung (letak spring), risiko tinggi jika berlaku pendarahan, akan mengakibatkan lumpuh.

3) Puan Hasnah Binti Mahmud

Mengidap Sakit kepala kronik yang berpanjangan

◊ Sering sakit kepala setiap hari sejak berbelas tahun lalu dan hanya hilang rasa sakit bila makan ubat yang doktor berikan.

◊ Susah nak tidur & tidak dapat tidur dengan lena.

4) Cik Azimah Binti Azmi

Pengidap Insomnia sejak berusia 15 tahun

◊ Masalah susah tidur. Hanya boleh tidur selepas pukul 2 pagi dan kerap terjaga.

◊ Untuk tidur yang lena dan selesa, hanya bergantung pada ubat tidur atau ubat batuk.

◊ Akibat dari insomnia, Menyebabkan migrain yang teruk (mata kiri tak nampak) dan tekanan darah tinggi (200/100).

◊ Susah bangun pagi menyebabkan prestasi kerja merosot & cepat marah ketika kerja.


Macam tak lengkap je jika hanya lampirkan testimoni orang luar yang tak dikenali ye. Jadi, di sini Marni lampirkan sekali Testimoni client sendiri yang membeli BVSM dengan Marni. Ini Marni sendiri yang mengikuti perkembangan kesihatan mereka tau. InshaAllah this is for Real.

REAL TESTIMONI BVSM BY MARNI

REAL TESTIMONI #1 – PUAN SUSILAWATI UNTUK SUAMI

Testimoni sebenar Puan Susilawati dari Sarawak. Suami beliau yang merupakan seorang anggota bomba telah mengalami demam panas yang berpanjangan dan diikuti sawan. Selepas di diagnose, disahkan ada nanah dalam kepala dan perlu dibedah. Malangnya, selepas pembedahan, suami beliau terus koma.

Alhamdulillah, beliau berikhtiarkan dengan BVSM dan akhirnya ada reaksi positif seperti berikut:-

1) Tak perlu bantuan oksigen

2) Kahak berkurangan

3) Muka yang asalnya pucat dah berubah menjadi kemerahan & berseri

4) Ada tindakbalas pergerakan kaki

 

REAL TESTIMONI #2 – PUAN SUSILAWATI UNTUK DIRI SENDIRI

Masih berkisar tentang Puan Susilawati lagi. Sesambil beliau menjaga suami yang koma, beliau ambil peluang guna sekali BVSM tersebut. Alhamdulillah, masalah susah tidur lena dan kepenatan tiada lagi. Bahkan dah guna macam tak nak buka pula. Bukan main penangan BVSM buat orang jatuh cinta pada dia.

 

REAL TESTIMONI #3 – ENCIK NORDIN & ISTERI

Testimoni Pak cik Nordin dan MAk cik Azizah dari Senawang yang nak beriktiarkan masalah susah tidur, gerd, gastrik dan gout.

Alhamdulillah, beberapa hari guna dah dapat tidur lena sampai pagi & masalah gastrik / gerd sudah 95% sembuh. Syukur gout dalam proses nak sembuh dan sedang alami healing crisis. Sikit hari je lagi InshaAllah Pak cik Nordin akan sembuh sepenuhnya. Hanya perlu sabsr dan yakin sahaja.

REAL CLIENT REVIEW BY MARNI

CLIENT REVIEW #1 – PUAN NURISAH

Puan Nurisah ni asal Kedah, tapi Marni Delivery BVSM pada beliau di rumah adiknya di Saujana Putra. Sebab esoknya beliau nak teruskan perjalanan ke Kuantan. Jadi Marni cadangkan waktu travel ke Kuantan nanti jadikan sebagai penyandar di sepanjang perjalanan. (untung-untung boleh jimat petrol). Alhamdulillah, keesokannya beliau cuba dan ini feedbacknya:-

Sepanjang travel dari Saujana Putra ke Kuantan dan balik semula ke Kedah, rasa sangat selesa bersandar dengan BVSM dan bila sampai destinasi tak ada sakit pinggang, sakit belakang atau lenguh-lenguh badan pun. Maintain je macam tak jalan jauh! 

 

CLIENT REVIEW #2 – PUAN LIZA

Puan Liza (51 tahun) adalah seorang akauntan di Public Bank KL yang sudah 17 tahun kerja di situ. Rutin harian beliau ulang alik dari Senawang ke KL menaiki KTM. Dari KL Sentral beliau akan ambik grab sebab kaki tak kuat nak jalan. Beliau ada masalah sakit lutut. doctor pakar sudah mengeluarkan surat yang mengesahkan beliau tidak boleh naik tangga. Di office hanya bergerak ke kaunter dan toilet sahaja. Nak naik ke tingkat atas dapat special laluan & lif. Bila nak balik, Security akan papah ke grab.

Asbab beliau mengetahui tentang BVSM ni dari Pakciknya, terus nak cuba. Sampai je rumah beliau, terus buka dan letak atas pehanya sambil peluk-peluk manja. Lepas beberapa minit, beliau mula rasa macam sengal-sengal kat lutut, siku dan buku lali. Sambil bersembang, Puan liza memberitahu rasa panas sampai ke hidung dan muka disertakan sendawa. Katanya bagus la BVSM ni sebab susah sangat nak sendawa atau kentut sebelum ini.

Last sekali, Puan Liza cakap dia berpeluh sedangkan ruang sejuk sebabkan aircond. Bayangkan kami duduk dalam aircond tu tak rasa panas langsung tapi Puan Liza boleh berpeluh menitik. Merah berseri muka Puan Liza masa tu. Masa nak balik, Laju je Puan Liza iring hantar kami ke pintu sedangkan sebelum itu beliau nak melangkah satu anak tangga pun bukan main payah lagi.

 

CLIENT REVIEW #3 – PUAN ANIS

Puan Anis dari Melaka berminat untuk berikhtiar dengan BVSM telah membeli pakej kombo 3 set. Katanya tak nak kongsi dengan sesiapa even suami pun. Maka, beliau membeli untuk dirinya, suami dan ibunya. Puan Anis tak lah sakit kronik tapi katanya nak jaga kesihatan di samping ingin mendapatkan tidur yang lena. Kan lebih baik mencegah daripada mengubati. Manakala BVSM untuk suami beliau adalah untuk ikhtiar gout.

Berbalik pada Puan Anis, beliau mengadu ada rasa kebas-kebas jari dan lenguh-lenguh badan setiap hari. Sebabkan risau dan stress dengan sakit tu, beliau sukar tidur malam dan bangun pagi keesokannya dalam keadaan lemah tak bermaya. Alhamdulillah, setelah berBVSM beberapa malam, Beliau dapat tidur lena dan kebas jari & lenguh badan makin kurang. Kini, yang makin mengejutkan selera makan Puan Anis makin meningkat. Risau gemuk pulak katanya. Tapi itulah kuat makan tu petanda perkembangan memberangsangkan & hati banyak senang.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Ok tak testimoni Video & bergambar di atas?

Haa… itulah dia 4 testimoni sebenar yang dirakam secara live ketika Marni menghadiri seminar Hari Bio-Velocity 2017 & beberapa testimoni sebenar dari Pelanggan yang membeli dengan Marni. Betul tak apa yang Marni katakan sebelum ni? Rata-rata mereka menyatakan masalah utama adalah tidak mendapatkan tidur yang berkualiti punca kepada datangnya masalah kesihatan yang lain. Dan setelah mereka merutinkan BVSM sebagai peneman tidur, Alhamdulillah disamping mendapatkan kembali tidur yang lena, sakit sampingan lain juga semakin pulih.

Bio Velocity Sleep Mate ini sesuai digunakan untuk semua peringkat usia baik dari bayi hingga ke orang tua. So, memang sesuai sangat untuk seisi keluarga. Especially untuk:

  • Pesakit gout
  • Bayi yang mengalami penyakit kuning / jaundice
  • Kesakitan otot (memang sesuai untuk orang-orang tua yang selalu lenguh-lenguh badan)
  • Senggugut
  • Tekanan darah tinggi
  • Pesakit asma
  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit strok
  • Sakit sendi
  • Imsomnia
  • Dysania
  • Microsleep
  • Tekanan hidup (kerja dan pembelajaran) – yang selalu stress dan panas baran
  • Gaya hidup yang tidak baik (merokok, kaki botol)
  • Terdedah kepada persekitaran radiasi

Semoga ianya dapat membantu dan memberi manfaat kepada mereka yang sedang tercari-cari kaedah untuk ikhtiar kesembuhan penyakit yang dialami.

Namun di sini Marni nak ingatkan juga perlu bagi mereka yang mempunyai sakit kronik, untuk dapatkan rawatan dari Doctor. Kita ikhtiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan.


PROMOSI HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) Year End Sale X November Rain 2019. 

Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia di sini!

Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019 yang murah dan menjimatkan poket anda telah kembali atas permintaan ramai! 
Harga Normal 1 unit BVSM = RM1403.70
Harga Normal 2 unit BVSM = RM2807.40

Tetapi jika anda grab Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019, anda hanya bayar RM 1973.70 sahaja untuk 2 unit BVSM. Anda jimat 833.70.

Seolah-olah anda membeli dengan harga Rm986.85/unit

@

1 unit BVSM anda telah jimat sebanyak RM 416.85!

 MURAH KAN?

Tapi ini hanya promosi waktu terhad khas untuk bulan NOVEMBER 2019 SAHAJA!, So CEPAT! bertindak segera.

Nak beli 1 unit BVSM je? Jangan risau. Marni ada offer BAIK untuk anda walaupun nak beli 1 je! Baca sampai habis entry ni ya!


Don’t Worry!

Trusted Seller and Registered Agent is HERE!

Bila mereka DM or Whatsapp Marni, ramai je yang tanya kenapa jual murah? Jangan risau, Jual murah bukan sebab barang tak ori or barang lama. Dah nama pun PROMOSI. Mestilah Marni bagi harga super special serta penjimatan berganda tuk anda!

Jom Marni share sikitlah gambar customer-customer yang dah grab promosi BVSM yang sangat menjimatkan ni.

Pak Cik Nordin dan Isteri Dari Senawang. Beliau ikhtiarkan untuk sakit Gout, Gerd dan Insomnia.

 

Pak Cik Zakaria dari Bandar Kinrara Berikhtiarkan masalah lenguh-lenguh badan dan membaiki tahap kesihatan kepada lebih baik.

 

Puan Fauziah dari Setia Alam berikhtiarkan untuk lemah-lemah badan lepas pembedahan.

 

Puan Laila dari Sentul, Kuala Lumpur membeli untuk adiknya yang ada masalah kesihatan

 

Puan Wan Mariam dari Kajang, Selangor berikhtiar untuk Ibunya yang mengalami strok

 

Puan Shahida dari Kuala Rompin, Pahang Berikhtiarkan sawan yang beliau alami dan untuk ayah yang mengidap strok

 

Puan Harlina dari Kota Marudu, Sabah berikhtiar lenguh-lenguh badan dan baiki tahap kesihatan badan

 

Puan Susilawati dari Sarawak berikhtiar untuk suami yang koma selepas pembedahan di otak.

 

Puan Dierra dari Petaling Jaya, yang sedang berikhtiar untuk suaminya yang patah kaki dan tulang belakang akibat kemalangan motor.
Puan Jue dari Klang yang berikhtiarkan masalah slip dics suaminya.

So, jangan risau jangan gusar ya! Selagi anda di dalam Malaysia, insyaAllah Marni boleh pos kan secara PERCUMA.

.

.

PERHATIAN!

Jangan kata sis tak payung ye! Last call pada pembaca yang sudi baca sampai ke sini. Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia disini sekarang!

Tak perlu nak survey lagi!

Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019 yang murah dan menjimatkan poket anda telah kembali atas permintaan ramai! 
Harga Normal 1 unit BVSM = RM1403.70
Harga Normal 2 unit BVSM = RM2807.40

Tetapi jika anda grab Promosi (kombo 1 + 1) Bio velocity Sleep Mate 2019, anda hanya bayar RM 1973.70 sahaja untuk 2 unit BVSM. Anda jimat 833.70.

Seolah-olah anda membeli dengan harga Rm986.85/unit

@

1 unit BVSM anda telah jimat sebanyak RM 416.85!

 MURAH KAN?

Tapi sayang, Promosi waktu terhad khas untuk bulan NOVEMBER 2019 SAHAJA!, So CEPAT! Jangan Tangguh Lagi.


Tapi sis, saya nak beli satu unit je BVSM ni…..

Ok laaaaa… Marni dah janji kan nak beri *DISCOUNT walaupun anda beli 1 unit BVSM jer.

Tapi sebelum tu, boleh bantu Marni tak?

⬇️ 

LIKE dan SHARE Facebook Page MARNI

Facebook Page MARNI

Atau FOLLOW Instagram BVSM Malaysia Termurah

@bvsm_malaysia

Terima kasih atas bantuan anda. Marni sangat hargai.

Just klik link di bawah untuk dapatkan harga diskaun bagi 1 unit BVSM.

Klik Sini untuk Beli BVSM


KHAS UNTUK ANDA PEMBELI YANG BAIK HATI. 

Ada FREE GIFT BEST menanti anda yang berminat menyertai program REFFERAL kami!

Jangan lepaskan peluang untuk grab FREE GIFT BEST dengan hanya kongsikan promosi ini pada kawan, saudara mara atau jiran tetangga yang sedang tercari-cari untuk berikhtiar demi kesihatan yang lebih baik.

** FREE GIFT tidak tertakluk sekali sahaja. Setiap Kali rakan yang anda kenalkan membeli dan menyebut nama anda sebagai REFFERAL, Marni akan hubungi anda untuk urusan postage FREE GIFT tersebut. 

Semoga kita menjadi salah seorang yang memberi manfaat. Saya doakan anda dikurniakan kesihatan baik yang berpanjangan. Aamiin.


BERMINAT UNTUK JANA SIDE INCOME?

Modul dan Mentoring System Terbaik diberikan secara PERCUMA hingga Berjaya!

ANDA MAHU, KAMI SERIBU KALI MAHU BANTU!

Tunjukkan KOMITMENT anda untuk berjaya SEKARANG!

Tekan Sini untuk Jadi Agen BVSM

SAYA DOAKAN ANDA KAYA DAN BERJAYA!


POPULAR SEARCH

Harga BVSM Hai-O

Testimoni BVSM

BVSM Penipu

Harga Tilam BVSM

Kelebihan BVSM

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni

Bio Velocity Sleep Mate Penipu

Selimut Dhuha

Harga Ahli Tilam BVSM

Harga Selimut BVSM

Bio Velocity Sleep Mate Harga Murah

BVSM 2019

Testimoni BVSM 2019

Tilam Kuat BVSM

Promosi BVSM 2019

Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2019

selimut bvsm tipu

bvsm testimoni

harga bvsm 2019

video bvsm

tilam ajaib bvsm

bvsm selimut ajaib

cara guna bvsm

testimoni selimut bvsm

Promosi Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate BVSM Malaysia 2019 

Solusi Microsleep
Year End Sale
November RAIN
Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 2 votes
Brand Name
Bio Velocity Product
Product Name
Bio Velocity Sleep Mate
Price
RM 1400
Product Availability
Available in Stock

5 comments

Hi Puan Juezahid. whatsapp sy ya 0187708996

Harga BVSM hai o
Testimoni BVSM
BVSM penipu
Harga tilam BVSM
Kelebihan BVSM
Bio Velocity Sleep Mate Penipu
Bio Velocity sleep mate testimoni
Selimut Dhuha
Harga Ahli tilam BVSM
Harga Selimut BVSM
Bio Velocity Sleep mate Harga Murah
BVSM 2019
Testimoni BVSM 2019
Tilam Kuat BVSM
Promosi BVSM 2019
Harga Murah Bio Velocity sleep mate 2019
Selimut BVSM tipu
BVSM testimoni
Video BVSM
Tilam Ajaib BVSM
BVSM Selimut Ajaib
testimoni Selimut ajaib
Cara guna BVSM

Harga BVSM hai o
Testimoni BVSM
BVSM penipu
Harga tilam BVSM
Kelebihan BVSM
Bio Velocity Sleep Mate Penipu
Bio Velocity sleep mate testimoni
Selimut Dhuha
Harga Ahli tilam BVSM
Harga Selimut BVSM
Bio Velocity Sleep mate Harga Murah
BVSM 2019
Testimoni BVSM 2019
Tilam Kuat BVSM
Promosi BVSM 2019
Harga Murah Bio Velocity sleep mate 2019
Selimut BVSM tipu
BVSM testimoni
Video BVSM
Tilam Ajaib BVSM
BVSM Selimut Ajaib
testimoni Selimut ajaib
Cara guna BVSM
BVSM malaysia

Bio Velocity sleep mate testimoni
Selimut Dhuha
Harga Ahli tilam BVSM
Harga Selimut BVSM
Bio Velocity Sleep mate Harga Murah
BVSM 2019
Testimoni BVSM 2019
Tilam Kuat BVSM
Promosi BVSM 2019
Harga BVSM hai o
Testimoni BVSM
BVSM penipu
Harga tilam BVSM
Kelebihan BVSM
Bio Velocity Sleep Mate Penipu
Harga Murah Bio Velocity sleep mate 2019
Selimut BVSM tipu
BVSM testimoni
Video BVSM
Tilam Ajaib BVSM
BVSM Selimut Ajaib
testimoni Selimut ajaib
Cara guna BVSM
BVSM Malaysia

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.