018 770 8996

Premium Beautiful Corset Untuk Bakal Pengantin

Bila sebut nak kahwin, Pengantin perempuan paling susah hati. Yang paling seksa diorang la kan… 3 bulan sebelum macam – macam pantang larang makanan diorang.

Itu tak boleh…. Ini tak boleh… sana banyak lemak… sini banyak minyak…kadang sampai tak makan nasi langsung… makan roti, minum air, ratah lauk pauk… baik puasa je terus dik non oi..dapat pahala, settle masalah. hehe..

Nak tahu tak ada cara paling cepat, mudah dan senang tanpa DIET teruk macam tu. JIMAT lagi…. Boleh guna untuk pelbagai situasi lepas kahwin nanti. Nak tahu tak ape dia yang hebat sangat tu..

Memperkenalkan

.

.

.

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

‘khas untuk bakal pengantin’

Bayangkan pengantin baru yang akan jadi tumpuan orang ramai, sudah tentulah kita akan jadi serba tak kena dan resah gelisah kan.. Yelah, ada juga bakal pengantin yang agak berisi nak tutup bahagian perut dan lemak yang ‘parking’ di tempat yang salah.

Yang kurus pun kena sarung PB juga tau tak sebab apa? Sebab yang kurus pun bila pakai PB badan ada shape semula sebab salah satu tugas PB ialah membentuk badan.  Sebab kalau yang terlalu kurus memang tak ada shape malah berpenyakit seperti gastrik, kurang selera makan dan period tak teratur.  Jadi inilah tugas PB!

Nak tahu tak kenapa Marni tekankan sangat yang Premium Beautiful Corset untuk bakal pengantin?

Pengantin Dan Kakak Dyra Dora

 1. Supaya postur badan you all tegak dan cantik apabila bergambar dan duduk atas pelamin. No more slouching or terbongkok ketika bergambar.

 2. Supaya badan nampak lebih slim, sebab kesan corset Premium Beautiful adalah instantly. Insya Allah, you all akan dapat rasa badan you all kecil a few cm / inches after menyarungkan corset Premium Beautiful.

 3. Supaya you all boleh dapat bentuk badan yang lebih kemas dan baju pengantin kelihatan cantik terletak sepanjang majlis.

 4. Minimum pemakaian corset Premium Beautiful adalah 8 jam sehari. So, memang sesuai untuk pengantin yang akan pakai corset ini dalam sehari, sebab material corset Premium Beautiful sangat selesa dan menyerap peluh. And paling best, kalau sarungkan corset Premium Beautiful Elegance, not only tidak berbau, malah rasa sejuk sepanjang hari.

 5. Pemakaian Premium Beautiful memang sangat selesa, dan sangat-sangat berbeza dengan corset biasa membuatkan badan sihat dan segar masa majlis perkahwinan yang berjam-jam tu.

 6. Terus boleh nampak your pinggang, and lemak berlebihan, boleh disorok untuk jangka masa pendek. Kalau pakai consistent, lama kelamaan, lemak tersebut akan hilang begitu sahaja. Perut pun akan menjadi lebih rata / flat.

 7. Pemakaian Premium Beautiful akan menjadikan ‘asset’ kita lebih exclusive. Yang kendur jadi tegang (dada, pinggang dan pinggul).

 8. Badan tak mudah masuk angin.  Sebab tahu pengantin masa ni memang tak ada selera nak makan. Jadi pakai la PB siap2 biar tak kena serangan gastrik.

 9. Glowingkan kulit di hari bahagia. Haa jangan tak percaya.  Sebab teknologi FIR yang ada padanya boleh buat muka pengantin glowing.  Bila melancarkan peredaran darah secara tak langsung kulitpun glowing laaa…

 10. Persiapan sebagai hadiah kepada bakal suami di malam pertama nanti. Yelah tak payah pakai baju tidur lain, dia tengok PB pun dah ternganga! hehehe..

 11. Persiapan untuk Rahim yang sihat untuk tempat tinggal zuriat kita akan datang.. 🙂

  Baju Pengantin - 2

Tidak kisah besar atau kecil badan uols, Premium Beautiful Corset mampu memberikan bentuk badan yang lebih kemas untuk di hari perkahwinan you all semua…:)

.

.

TESTIMONIAL PENGANTIN

Alhamdulillah, syukur…:)

Bukan sahaja mak-mak dara yang mencari Premium Beautiful, malah, anak-anak dara pun memang berebut-rebut hendak pakai Premium Beautiful. Especially, bakal pengantin yang bakal melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi.

Banyak kelebihan untuk bakal pengantin jika mendapatkan Premium Beautiful lebih awal. Bukan sahaja badan you all, sebagai pengantin lebih kemas, malah, material Premium Beautiful dapat menyerap peluh dengan lebih baik dan tidak meninggalkan sebarang bau. Sesuai sangat untuk pengantin yang akan pakai baju pengantin untuk seharian ketika di majlis perkahwinan nanti.

Di sini, Marni ingin berkongsi satu testimonial Premium Beautiful corset, datangnya hasil perkongsian dari ahli team Top Leader Circle, Customer tersebut sudah pakai Premium Beautiful corset sebelum 2-3 hari majlis perkahwinan beliau.

Testimonial Premium Beautiful - Badan Lebih Kemas

Memang kebiasaanya, pengantin perempuan dinasihatkan untuk pakai corset di dalam supaya baju pengantin terletak lebih kemas pada badan. Namun begitu, ada sesetengah corset akan membuatkan badan pengantin terlampau tegak, and jalan pun macam robot. Membuatkan pengantin lebih tidak selesa.

Alhamdulillah, syukur…:) Customer ini mengakui yang the moment dia sarungkan corset Premium Beautiful, memang nampak lebih kecil, and badan tidak rasa kejung sepanjang hari. And paling penting, selesa pada badan si pemakai.

Don’t worry, Premium Beautiful ini bukan sahaja boleh dipakai ketika sebelum berkahwin, malah amat berguna selepas berkahwin, especially apabila sudah melahirkan anak nanti. So, it’s a good investment.

So, kalau ada bakal pengantin di luar sana yang ingin menyarungkan Premium Beautiful untuk membuatkan badan you all lebih kemas, you all boleh contact Marni at:

Free Fitting dan Free Consultation

 

 

Related Posts

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.