018 770 8996

Pesakit Strok Sembuh Dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)

 Salam Februari 2017, kali ni Marni nak kongsikan testimoni daripada En. Ijam berkaitan Selimut Ajaib / Pelapik Tilam Cahaya Dhuha iaitu Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) atau lebih dikenali sebagai tilam strok.

Related image

En Ijam belikan tilam strok ni untuk ibunya yang diserang strok. Menurut beliau, ibunya dah agak lama kena strok ni. Dan dah berhabis berpuluh-puluh ribu untuk buat rawatan. Melalui blog, beliau menjumpai ikhtiar dengan menggunakan tilam strok ni dan berminat untuk mencuba.

Pada mula menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni, ibunya mengalami gatal-gatal. Awal-awal dah nasihat jangan panik sebab memang simptom untuk yang dah lama strok akan mengalami kegatalan bila darah yang tersekat lama tu bersifat asid dan terlalu banyak asid dalam badan.

Tapi tak semua orang strok yang guna akan mengalami tindakbalas ni. Macam pengguna sebelum ni, tak ada gatal-gatal pun, sebab lepas kena strok terus bagi pakai tilam ni. Tak banyak lagi darah berasid dalam badan.

Selain dari strok, ibunya juga mengalami masalah gula rendah dan terpaksa dimasukkan ke ICU pada keesokan harinya. En. Ijam dah mula susah hati tapi masih selimutkan ibunya dengan BVSM ni sepanjang masa.

Setelah menggunakannya dalam 2 minggu, kesannya darah tinggi dan kencing manis stabil namun masih belum dapat bergerak lagi. Dan hampir sebulan, En Ijam memberitahu ibunya dah semakin kuat dan dah boleh duduk sendiri.

Tiada yang paling menggembirakan bilamana dapat maklumbalas dari pelanggan mengatakan kesembuhan dengan asbab penggunaan selimut ajaib ni. Syukur Allah memperkenankan dan memberikan kesembuhan pada mak beliau.

Pengalaman Marni, memang pelapik tilam bio velocity ni dah banyak membantu penghidap strok dan Marni memang rekemen sangat-sangat selimut ni untuk bagi pada ibu, ayah dan anda sendiri pakai.

Walaupun tak ada strok, tapi tilam ni banyak kegunaannya dalam membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, imsomnia dan bagi tenaga untuk mereka kekal segar dan kuat untuk beribadah dan meneruskan mencari redha Allah dimuka bumi ini.

Harga Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni,

RM 1,488..

??????

Nak harga murah BVSM, kena whatapps Marni cepat-cepat

Free COD sekitar Lembah Klang dan Fee Postage Seluruh Malaysia.

Related Posts

2 comments

Hasrita Hasan bole whatsapp 0187708996 tuk more info
Thanks

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.