018 770 8996

Harga Murah BIO-VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) 2019

BERITA BAIK buat anda yang tercari-cari Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate (BVSM) 2019. Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia di sini sekarang!
Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017
Beli 2 unit Bio Velocity Sleep Mate & hanya bayar RM 566 bagi pembelian unit ke-3. Anda jimat RM 837.70

PAKEJ KOMBO 2+1 = RM3,373.40 sahaja

Jadi, untuk promosi sehingga 31 March 2019, anda hanya bayar RM 1,124.50 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 

So, Best ke best dengar promosi pakej kombo di atas?

APA? Nak 1 unit sahaja? Jangan risau. Anda tak diketepikan. Jom baca lagi di bawah.


Untung sangat jika anda grab Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) 2019 ni. Boleh beli untuk mak, ayah, adik-beradik, saudara-mara, dan kawan-kawan atau sesiapa saja yang ingin berikhtiar dengan Selimut bertenaga cahaya dhuha ni. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya perlu ada 1 BVSM bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?
1. Mengurangkan kesan RADIASI

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_kurang radiasi pada kanak-kanak

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 5-6 bulan pun dah pandai tengok Tabs or i-pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan minda anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio-Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah

Kaedah Rawatan paling menyenangkan sebab ianya mudah dibawa kemana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses pengecasan kembali. BVSM ni juga mudah digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat sahaja, anda akan dapat merasakan kesan ‘Energy Velocity’ tersebut.Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ rawatan alternatif paling mudah

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari ‘tekanan’. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian.  Terkadang, tekanan yang datang tu langsung tak disedari sehingga keadaan dah kritikal sehingga wujud masalah susah tidur, migrain dan hilang selera makan yang teruk. Dengan hanya baring atau melihat BVSM selama 10 saat sahaja dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Marni macam mana cara nak basuh Bio- Velocity Sleep mate ni kalau kotor. Jangan risau.. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu dicas. Sekiranya ada kotoran, semburkan dengan febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria. Tapi kalau sayang, buatkan la sarung sesiap untuk sleepmate ni. Ataupun kalau bentangkan sebagai pelapik tilam, letakkan cadar diatasnya. Jangan risau, masih berfungsi dengan elok walaupun ada lapik.

5. Memberikan kesan tidur dengan BERKUALITI

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ memberi kesan tidur yang berkualiti

Tidur yang berkualiti (deep sleep) bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah tidur yang LENA walaupun hanya sekejap. Kesan dari tidur yang berkualiti, anda akan merasakan badan lebih segar selepas bangun. Jadi anda punyai lebih banyak masa untuk beribadah di malam hari.

6. Bio-Velocity Sleep Mate Ikhtiar Termurah

Bio-Velocity Sleep Mate direka khas untuk memenuhi keperluan tidur dan penting bagi memelihara dan memulihkan kesihatan. BVSM yang mengandungi Bio-Activated Energy membantu mengharmonikan dan memaksimumkan tenaga badan di samping mencapai keseimbangan tenaga. Selain itu, BVSM menggalakkan penjanaan sel dan tisu baru yang dapat membekalkan tenaga tambahan kepada badan. Hasilnya, Badan akan beransur segar dan pulih.

Semua dengan satu kaedah sahaja iaitu TIDUR di atas tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate. Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio-Velocity Sleep Mate ni saiz queen.

Premium Beautiful Expert Malaysia Marni Wahab_Harga BVSM Hai-O_Testimoni BVSM BVSM Penipu_Harga Tilam BVSM_Kelebihan BVSM_Bio Velocity Sleep Mate Testimoni_Bio Velocity Sleep Mate Penipu_Selimut Dhuha_Harga Ahli Tilam BVSM_Harga Selimut BVSM_Bio Velocity Sleep Mate_Harga Murah BVSM 2017_Testimoni BVSM 2017_Tilam Kuat BVSM_Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2017_ nampak biasa tapi hasilnya luar biasa

TAHUKAH ANDA?

Seorang yang KAYA mungkin boleh beli rumah yang besar, kereta mewah dan barang-barang yang mahal tetapi mereka TIDAK BOLEH BELI KESIHATAN. Untuk kekal sihat, kita perlu menjaga pemakanan yang seimbang, gaya hidup yang sihat dan cara kerja yang efektif.

SANGGUP GADAI HARTA BENDA UNTUK RAWAT PENYAKIT?

Antara penyakit yang disebabkan gaya hidup yang tidak sihat ialah kencing manis, tekanan darah tinggi, penyakit jantung, angin ahmar, gout, obesiti, sakit sendi dan sebagainya. Jika kita amalkan gaya hidup dan pemakanan yang sihat sudah pasti masalah ini boleh dielakkan. Tetapi persoalannya, sanggupkah anda mengawal nafsu anda daripada makan makanan yang sedap mata memandang tetapi hakikatnya racun pada tubuh badan kita?

Semakin moden dan maju teknologi, semakin banyak penyakit merbahaya yang muncul. Gaya hidup yang tidak sihat masa kini memang tak dapat dielakkan. Aktiviti harian sangat mempengaruhi waktu tidur. Jangan biarkan masalah ini berlarutan. Bio Velocity Sleep Mate penyelesaiannya.

Kelebihan tidur atas Bio Velocity Sleep Mate:
  • Kecantikan –Apabila pengaliran darah lancar, toksin akan disingkirkan dan sekaligus melambatkan proses penuaan. Secara tak langsung, badan sihat, mood menjadi lebih happy dan itulah kunci untuk kelihatan awet muda.

 

  • Kesihatan – Kalau yang ada masalah berkaitan dengan jantung, badan berasid, memang digalakkan tidur atas Bio Velocity Sleep Mate untuk melancarkan pengedaran darah. Sesuai untuk penghidap asma juga.

 

  • Natural exercise – Salah satu alternatif kepada yang tidak boleh bersenam. Tetapi, kalau yang masih larat, make sure anda exercise juga walaupun sekejap. Ini untuk orang-orang tua yang tidak mampu bersenam, supaya bila bangun pagi, akan lebih rasa fresh and bertenaga.

 

  • Fisioterapi / Terapi tidur – Kepada yang memang mengalami masalah sukar hendak tidur atau walaupun dapat tidur, tapi tidak nyenyak, imsomnia, memang disarankan tidur atas Bio Velocity Sleep Mate, sebab walaupun tidur beberapa jam, anda akan dapat tidur yang sangat nyenyak. Apabila bangun, memang badan akan rasa lebih fresh, energetic dan anda akan rasa lebih happy.

 

7 Sifat Utama Kuasa Tenaga Semula Jadi yang terdapat pada Bio Velocity Sleep Mate. (Dibukti secara saintifik)

  1. Anti bakteria
  2. Menguatkan sistem imun
  3. Menstabilkan emosi
  4. Mengurangkan tekanan
  5. Menyeimbangkan sifat pH tubuh badan
  6. Membekalkan kandungan oksigen aktif yang lebih tinggi
  7. Meningkatkan aura tubuh badan

Mungkin anda masih kabur tentang tenaga semula jadi tersebut. Jom tengok video penerangan lanjut berkenaan tenaga Bio-Velocity yang terdapat dalam pelapik tilam ini.


Himpunan Testimoni Sebenar Bio-Velocity Sleep Mate Secara LIVE

Banyak testimoni berjaya setelah menggunakan Tilam Bio-Velocity Sleep Mate. Mereka beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam BVSM ini. Percaya atau tidak jika Marni katakan bahawa punca utama penyakit kini adalah kerana tidak mendapat tidur yang berkualiti.

Berikut adalah beberapa testimoni sebenar yang dirakamkan secara live ketika Seminar Hari Bio-Velocity 2017 dimana SHOM mengumpulkan beberapa orang pengguna BVSM yang mempunyai penyakit kronik yang perlahan-lahan beransur pulih setelah berikhtiar dengan BVSM.

TAHUKAH ANDA? 
Masalah sukar tidur atau tidur tak lena menyumbang kepada kedatangan penyakit-penyakit kronik yang lain?
Jom tonton testimoni di bawah.
1) Puan Nor Azlin Abdul Rahman

Pengidap Severe sleep apnea akibat masalah sinus kronik.

  • Berdengkur kuat semasa tidur
  • Akan berhenti nafas secara tiba-tiba ketika tidur
  • Pernah mengalami kemalangan jalan raya 2x sebab tertidur ketika memandu.
  • Terpaksa menggunakan mesin bantuan pernafasan CPAP setiap kali tidur.

2) Puan Maneh Binti Hashim

Pengidap Sakit Jantung & masalah susah tidur.

  • Apabila bangun pagi akan merasa sangat letih dan mengantuk.
  • Sekiranya menjalankan pembedahan jantung (letak spring), risiko tinggi jika berlaku pendarahan, akan mengakibatkan lumpuh.

3) Puan Hasnah Binti Mahmud

Mengidap Sakit kepala kronik yang berpanjangan

  • Sering sakit kepala setiap hari sejak berbelas tahun lalu dan hanya hilang rasa sakit bila makan ubat yang doktor berikan.
  • Susah nak tidur & tidak dapat tidur dengan lena.

4) Cik Azimah Binti Azmi

Pengidap Insomnia sejak berusia 15 tahun

  • Masalah susah tidur. Hanya boleh tidur selepas pukul 2 pagi dan kerap terjaga.
  • Untuk tidur yang lena dan selesa, hanya bergantung pada ubat tidur atau ubat batuk.
  • Akibat dari insomnia, Menyebabkan migrain yang teruk (mata kiri tak nampak) dan tekanan darah tinggi (200/100).
  • Susah bangun pagi menyebabkan prestasi kerja merosot & cepat marah ketika kerja.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.


Ok tak testimoni di atas?

Haa… itulah dia 4 testimoni sebenar yang dirakam secara live ketika Marni menghadiri seminar Hari Bio-Velocity 2017. Betul tak apa yang Marni katakan sebelum ni? Rata-rata mereka menyatakan masalah utama adalah tidak mendapatkan tidur yang berkualiti punca kepada datangnya masalah kesihatan yang lain. Dan setelah mereka merutinkan BVSM sebagai peneman tidur, Alhamdulillah disamping mendapatkan kembali tidur yang lena, sakit sampingan lain juga semakin pulih.

Bio Velocity Sleep Mate ini sesuai digunakan untuk semua peringkat usia baik dari bayi hingga ke orang tua. So, memang sesuai sangat untuk seisi keluarga. Especially untuk:

  • Pesakit gout
  • Bayi yang mengalami penyakit kuning / jaundice
  • Kesakitan otot (memang sesuai untuk orang-orang tua yang selalu lenguh-lenguh badan)
  • Senggugut
  • Tekanan darah tinggi
  • Pesakit asma
  • Pesakit kencing manis
  • Pesakit strok
  • Sakit sendi
  • Imsomnia
  • Tekanan hidup (kerja dan pembelajaran) – yang selalu stress dan panas baran
  • Gaya hidup yang tidak baik (merokok, kaki botol)
  • Terdedah kepada persekitaran radiasi

Semoga ianya dapat membantu dan memberi manfaat kepada mereka yang sedang tercari-cari kaedah untuk ikhtiar kesembuhan penyakit yang dialami.

Namun di sini Marni nak ingatkan juga perlu bagi mereka yang mempunyai sakit kronik, untuk dapatkan rawatan dari Doctor. Kita ikhtiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan.


Harga Murah BIO-VELOCITY SLEEP MATE (BVSM) 2019

Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia di sini!

Beli 2 unit Bio Velocity Sleep Mate & hanya bayar RM 566 bagi pembelian unit ke-3. Anda jimat RM 837.

PAKEJ KOMBO 2+1 = RM 3,373.40 sahaja  (Harga Asal RM4211.10)

**Anda hanya bayar RM 1,124.50 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 

Nak 1 unit sahaja? Jangan risau. Anda tak diketepikan. Marni pun ada offer BAIK untuk anda! Baca sampai habis entry ni ya! Ada sesuatu menanti anda!


Don’t Worry!

Trusted Seller and Registered Agent is HERE!

Bila mereka DM or Whatsapp Marni, ramai je yang tanya kenapa jual murah? Jangan risau, Jual murah bukan sebab barang tak ori or barang lama. dah nama pun PROMOSI. Mestilah Marni bagi harga super special serta penjimatan berganda tuk anda!

Jom Marni share sikitlah gambar customer-customer yang dah grab promosi BVSM yang sangat menjimatkan ni.

Pak Cik Nordin dan Isteri Dari Senawang. Beliau ikhtiarkan untuk sakit Gout, Gerd dan Insomnia.

 

Pak Cik Zakaria dari Bandar Kinrara Berikhtiarkan masalah lenguh-lenguh badan dan membaiki tahap kesihatan kepada lebih baik.

 

Puan Fauziah dari Setia Alam berikhtiarkan untuk lemah-lemah badan lepas pembedahan.

 

Puan Laila dari Sentul, Kuala Lumpur membeli untuk adiknya yang ada masalah kesihatan

 

Puan Wan Mariam dari Kajang, Selangor berikhtiar untuk Ibunya yang mengalami strok

 

Puan Shahida dari Kuala Rompin, Pahang Berikhtiarkan sawan yang beliau alami dan untuk ayah yang mengidap strok

 

Puan Harlina dari Kota Marudu, Sabah berikhtiar lenguh-lenguh badan dan baiki tahap kesihatan badan

 

Puan Susilawati dari Sarawak berikhtiar untuk suami yang koma selepas pembedahan di otak.

So, jangan risau jangan gusar ya! Selagi anda di dalam Malaysia, insyaAllah Marni boleh pos kan secara PERCUMA.

.

.

PERHATIAN!

Jom dapatkan Bio-Velocity Sleep Mate Termurah Malaysia disini sekarang!

Dengan hanya LIKE dan SHARE Facebook Page MARNI,

Facebook Page MARNI

Atau FOLLOW Instagram BVSM Malaysia Termurah

@bvsm_malaysia

Marni nak berikan *DISCOUNT  RM 53.70  dengan pembelian BVSM di sini.

Beli 1 unit BVSM =RM 1350 
Harga Asal BVSM = RM 1403.70

Nak lebih penjimatan? Terus tapau untuk sekeluarga je la! 

PAKEJ KOMBO 2+1 = RM 3,373.40 sahaja 

** Hanya RM 1,124.50 sahaja seunit. 

Tekan Sini untuk Beli BVSM


KHAS UNTUK ANDA PEMBELI YANG BAIK HATI. 

Ada FREE GIFT BEST menanti anda yang berminat menyertai program REFFERAL kami!

Jangan lepaskan peluang untuk grab FREE GIFT BEST dengan hanya kongsikan promosi ini pada kawan, saudara mara atau jiran tetangga yang sedang tercari-cari untuk berikhtiar demi kesihatan yang lebih baik.

** FREE GIFT tidak tertakluk sekali sahaja. Setiap Kali rakan yang anda kenalkan membeli dan menyebut nama anda sebagai REFFERAL, Marni akan hubungi anda untuk urusan postage FREE GIFT tersebut. 

Semoga kita menjadi salah seorang yang memberi manfaat. Saya doakan anda dikurniakan kesihatan baik yang berpanjangan. Aamiin.


BERMINAT UNTUK JANA SIDE INCOME?

Modul dan Mentoring System Terbaik diberikan secara PERCUMA hingga Berjaya!

ANDA MAHU, KAMI SERIBU KALI MAHU BANTU!

Tunjukkan KOMITMENT anda untuk berjaya SEKARANG!

Tekan Sini untuk Jadi Agen BVSM

SAYA DOAKAN ANDA KAYA DAN BERJAYA!


POPULAR SEARCH

Harga BVSM Hai-O

Testimoni BVSM

BVSM Penipu

Harga Tilam BVSM

Kelebihan BVSM

Bio Velocity Sleep Mate Testimoni

Bio Velocity Sleep Mate Penipu

Selimut Dhuha

Harga Ahli Tilam BVSM

Harga Selimut BVSM

Bio Velocity Sleep Mate Harga Murah

BVSM 2018

Testimoni BVSM 2019

Tilam Kuat BVSM

Promosi BVSM 2019

Harga Murah Bio-Velocity Sleep Mate 2019

selimut bvsm tipu

bvsm testimoni

harga bvsm 2018

video bvsm

tilam ajaib bvsm

bvsm selimut ajaib

cara guna bvsm

testimoni selimut bvsm

2 comments

Hi Puan Juezahid. whatsapp sy ya 0187708996

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.