018 770 8996

Cara Pemakaian Premium Beautiful Corset Yang Selesa

Ramai yang ingat bila pakai Premium Beautiful corset ni kena pakai ketat-ketat baru boleh slim dan kurus. Tapi Marni nak bagitau yang Premium Beautiful ni bukan macam tu..

It doesn’t work that way. Tak berkesan pun, malah silap-silap badan uols akan jadi lagi mengembang ataupun jadi bentuk yang tidak menarik.. Ada pulak yang complain kenapa bahu jadi besar, bahagian bawah jadi besar dan sebagainya.

Premium Beautiful ni memang kena pakai sehabis selesa. Maksudnya bukan terlampau ketat atau longgar, tapi memang ngam-ngam dengan badan anda. Sebab tu sangat penting untuk anda dapatkan agen yang ada ilmu dalam corset ni.

Image result for pakai premium beautiful dengan selesa

Image result for pakai premium beautiful dengan selesa

Nak tahu corset Premium Beautiful anda salah saiz, salah satunya ialah ketat sangat. Jadi pastikan masa fitting corset ni, bila uols sarung di badan, ianya just nice, grip pada badan… Bukan terlalu ketat atau longgar…

Dan pastikan juga uols diajar cara pemakaian yang betul. Eh, ada teknik tau nak pakai Premium Beautiful ni.. Bukan main pakai macam uols pakai pakaian dalam biasa atau main pakai macam pakai baju kan.

Teknik yang Marni maksudkan ialah teknik alih lemak.. Memang dah jadi perkara wajib Marni berkongsi dan guide dekat uols teknik ni kalau ambil corset ni dengan Marni.

Hanya 3 steps mudah nak Pakai Premium Beautiful dengan cara yang betul sekali dengan teknik alih lemak.. Kalau hari2 pakai confirm tak sampai 5 minit dah siap dan hasilnya WOW!! 🙂


STEP 1 : Long Girdle

(1)  Lipat bahagian pinggang dan dan kaki long girdle.

(2) Sarungkan seperti memakai seluar dalam biasa.

Note : Menarik ke atas dengan teliti. Kuku yang panjang dan tarikan yang kuat boleh merosakkan  seluar dalam anda.

(3) Masukkan tangan di bahagian punggung dan tarik lebihan lemak ke atas.

(4) Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

TIPS Mudah pakai :
kaki kena buka besar sikit, macam ala2 kekuda gitu…pastu joget2 & lompat2 sikit sambil nak pakai girdle ni 😉 mula2 memang rasa ketat sikit sbb tak biasa kan. lepas 2, 3 hari kita akan biasa lah 🙂


STEP 2: Long Bra

 (1) Tundukkan badan 90 darjah (macam rukuk) dan sarungkan bra ke badan dan letakkan payu dara ke dalam cawan bra (pastikan semua payudara masuk cantik ke dalam cup bra).

(2) Lekatkan cangkuk di bahagian belakang

(3) Tarik semua lebihan lemak yang ada di bahagian belakang dan bawa ke hadapan (masukkan ke dalam cawan bra).

(4) Laraskan tali bra supaya dapat kedudukan yang selesa.

(5) Betulkan kedudukan bra


TIPS mudah pakai:
Mula2 mmg susah sikit sbb long bra masa tu masih ketat lagi & kita pun tak biasa pakai. Mungkin kena ada orang lain tolong pinkan tp bila dah masuk 2, 3 hari xsampai 3minit dah settle. hehe.. ini berdasarkan pengalaman saya sendiri 🙂

Mungkin tips ini boleh membantu anda: Caranya, menggunakan kain batik atau apa2 je jenis kain dulu…berkemban …kemudian cangkuk kat depan dulu baru turn ke belakang…sbb kalau tanpa kain alas,PB susah turn sbb melekat kat badan.


STEP 3: Waist Nipper

 (1) Letakkan rama-rama diamond terletak di tengah dada

(2) Lekatkan kesemua cangkuk (patut berada di tulang rusuk kiri badan)

(3) Betulkan kedudukannya

(4) Tarik tali pelaras

(5) Tahan nafas dan cangkukkan ke depan

(6) Pastikan ianya selesa


TIPS mudah pakai:
Pastikan bahagian tali yang kat belakang tu selari dengan tulang belakang kita.


Untuk hasil yang terbaik, jangan miss pakai Premium Beautiful hari-hari walaupun berada di rumah sekalipun..

Bila kita dapat saiz yang betul, memang rasa tak nak bukak dah.. Sedap sangat dan selesa bila sarung Premium Beautiful ni..

Related image

Bagi Marni, rugilah kalau tak pakai… Dah ada cara mudah nak shape badan dan hilangkan lemak di badan kan. Kalau tak pakai, takut pula lemak tu berayun-ayun melambai ke sana sini bila kita berjalan… Seram kan?

Selamat memakai PB anda dengan betul dan selesa ye. Untuk Keterangan lanjut atau nak Marni tolong alihkan lemak uols, boleh whatsapp atau call to:

 

Related Posts

Leave a reply

You must be logged in to post a comment.